Wanted@Vulkoprin

#Jij@VULKOPRIN = #Vertrouwen # Uitmuntendheid #Loyauteit #Klantengedrevenheid #Overleg #Professionaliteit #Respect #Integriteit #Nauwgezetheid

#jij @ Vulkoprin

VULKOPRIN, met hoofdvestiging in Tielt (België), ontwerpt en produceert wielen en technische vormstukken in polyurethaan, die extreme lading, hoge snelheden, verschillende temperaturen en vervorming aankunnen.

Deze familie geleide onderneming, met 120 medewerkers, heeft met meer als 5 decennia ervaring een sterke reputatie in de kunststof verwerkende industrie. De oplossingen van Vulkoprin worden wereldwijd toegepast in de material handling-, machinery- en theme park industrie.

De sterk geïntegreerde productievestiging is één van de modernste installaties in de sector. Precisiemachines en doorgedreven automatisering, geïnspireerd op het Toyota Productie Systeem (TPS), staat garant voor polyurethanen van de hoogste kwaliteit.

ISO 9001 en ISO14001 bevestigen de ambities als milieubewust operational excellent (lean) bedrijf. Vulkoprin verbindt deze certificering aan waarden rond welzijn van haar medewerkers, maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu en sustainability.

Het passionele “Wheel Team” kijkt uit naar nieuwe collega’s.

Meer weten over Vulkoprin? Klik hier!

Actuele vacatures? Klik hier!

Belangstelling? Contacteer Jasper of Leen op 051 403 806

 

Nieuws & verhalen

Thumbnail

Klantcase: Fabricatie van meerwegzijladers

Single source responsability

Klanten uit diverse industrieën zijn er zeker van dat het volledige wiel of wielassemblage ontworpen en vervaardigd wordt door Vulkoprin. Precisiemachines en een sterke automatisering staan garant voor een stabiele en stipte productie. De polyurethaanafdeling is één van de modernste installaties in de sector. Verder beschikt Vulkoprin over verschillende gietlijnen, zodat afmetingen en [...]

Lees meer
Thumbnail

Catalogus opgefrist

Print en digitaal

De opgefriste catalogus biedt een handig overzicht van het wiel- en technische vormstukken aanbod van Vulkoprin. Aan de hand van de vermelde product code in de catalogus kan u alle varianten en eigenschappen vinden in de interactieve catalogus myvulkoprin.com        

Lees meer
Thumbnail

Klantcase: Offshore

Vorm aan land en zee

Printhane™ is de verzamelnaam van de door Vulkoprin ontwikkelde polyurethaan elastomeren voor bijzondere toepassingsgebieden. Printhane-B™ is een polyurethaan dat voornamelijk met het oog op technische toepassingen werd ontwikkeld of in wieltoepassingen voor meer grip. Lees meer over een offschore toepassing.    

Lees meer