Toekomst Vulkoprin gewaarborgd door generatiewissel

Vulkoprin nv heeft Leen Maes en Bert Maes aangesteld als gedelegeerd bestuurder. De voormalige gedelegeerd bestuurder, Ir. Jan Maes, zal als raadgever het directieteam blijven ondersteunen.

„Deze beslissing is een strategisch belangrijke stap voor Vulkoprin”, verklaart Ir. Jan Maes. „Hierdoor kunnen wij ons met nieuwe accenten voorbereiden op de uitdagingen en opportuniteiten en de continuïteit van het familiebedrijf waarborgen”.  

Meer info rond Leen Maes en Bert Maes: scroll naar beneden

 

Thumbnail

Leen Maes

Leen Maes, Master in de Rechten, startte haar loopbaan bij Deloitte Accountancy als Legal consultant Social law. Sinds 2013 vervoegde zij het Vulkoprin directieteam als verantwoordelijke voor HR & Finance. “Met genoegen stel ik vast dat de familie alsook de medewerkers vertrouwen putten uit deze overdracht. Als kind luisterde ik met fascinatie naar de verhalen van mijn grootvader en vader over onze ‘wielenfabriek’. Het is met trots dat ik, samen met mijn oom, verder de krijtlijnen mag uitzetten binnen ons familiebedrijf’. Leen Maes zal vanaf 01 januari 2021, de rol van CEO waarnemen.

Bert Maes

Bert Maes, industrieel ingenieur elektromechanica, is productiedirecteur bij Vulkoprin sinds 1990. Met zijn passie voor polyurethaan begeleidde hij Vulkoprin naar één van de meest moderne productievestigingen in de sector. “De derde generatie neemt nu ook plaats aan het roer. Wij zetten hiermee de droom van mijn vader verder. De uitdagingen zijn groot en dit vereist sterk leiderschap. Met een vrouw aan de top zullen wij nog beter in staat zijn in te spelen op ontwikkelingen in de omgeving. We zien hiermee de toekomst voor Vulkoprin vol vertrouwen tegemoet en waarderen dat Jan ons nog enige tijd met zijn rijke ervaring blijft ondersteunen.”