#I want you…

 

 

Wist je dat de rollercoaster waar je inzat uitgerust is met wielen van Vulkoprin? Jouw e-commerce bestelling in het magazijn op tijd georderpickt werd dankzij een pallettruck op wielen van Vulkoprin? De tunnels waar je doorrijdt geboord zijn met graafmachines waar wielen van Vulkoprin in gemonteerd zijn?

Wens je ook deel uit te maken van een groeiend familiaal geleid bedrijf dat wereldwijd verschillende toepassingen uitrust met zwaarlastwielen en technische stukken? Dan is Vulkoprin in Tielt the place to be! Contacteer Jasper of Leen op 051 403 806 of kom zelf eens binnen kijken op de jobdag van 12 oktober.

VULKOPRIN, met hoofdvestiging in Tielt (België), ontwerpt en produceert wielen en technische vormstukken in polyurethaan, die extreme lading, hoge snelheden, verschillende temperaturen en vervorming aankunnen.

Deze familie geleide onderneming, met 120 medewerkers, heeft met meer als 5 decennia ervaring een sterke reputatie in de kunststof verwerkende industrie. De oplossingen van Vulkoprin worden wereldwijd toegepast in de material handling-machinery- en theme park industrie.

De sterk geïntegreerde productievestiging is één van de modernste installaties in de sector. Precisiemachines en doorgedreven automatisering, geïnspireerd op het Toyota Productie Systeem (TPS), staat garant voor polyurethanen van de hoogste kwaliteit.

ISO 9001 en ISO14001 bevestigen de ambities als milieubewust operational excellent (lean) bedrijf. Vulkoprin verbindt deze certificering aan waarden rond welzijn van haar medewerkers, maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu en sustainability.

Het passionele “Wheel Team” kijkt uit naar nieuwe collega’s.

Meer weten over Vulkoprin? Klik hier!

Actuele vacatures? Klik hier!

Belangstelling? Contacteer Jasper of Leen op 051 403 806 of kom zelf eens binnen kijken op de jobdag van 12 oktober.

  

Thumbnail